Broer zoekt vrouw

Boer zoekt vrouw, je kunt er niet om heen, ook niet als bladenmaker. HP/DeTijd doet niet moeilijk en besteedt er een paar hectares aan. Vrij Nederland verontschuldigt zich dat ‘het misschien wel lijkt dat ze op een hype inspelen’. Dat zou inderdaad toch wat zijn.

Viva kopte ooit:

Broer zoekt vrouw

Zusjes die voor hun ongetrouwde broer op zoek zijn.

Coverteksten Brainstorm

Waar blijft trouwens het eenmalige tijdschrift ‘Boer zoekt vrouw’? Een update van al die jongens van de laatste jaren. Boer zoekt nog steeds vrouw. Boer bleek homo, zoekt boer. Boer gescheiden. Boer bleek al vrouw te hebben. Boer viert 25ste date! Ook hieruit blijkt dat je prachtige coverteksten soms al een half jaar van te voren kunt maken. De praktijk is vaak dat coverteksten op de laatste dag van het productieproces geflanst worden. Soms is dat geen bezwaarx85 als het onderwerp goed is en iedereen zich aan de invalshoek heeft gehouden is een covertekst maken een kwestie van inkoppen. Maar waarom wachten? Het verschil tussen een goede losse verkoop en een slechte losse verkoop is bij grote bladen soms 40.000 ex. En dat verschil wordt in hoge mate bepaald door de cover, dus door de coverteksten. Neem daarom geen risico. Houd de Wervende Coverteksten Brainstorm! Een half jaar van te voren, dus. En maak bij die bedachte teksten een reportage. Kan bij elk blad waar de directe actualiteit geen sturende rol speelt. Ga morgen zitten en bedenk de verkopende coverteksten voor juni 2008. Ik deed dat een paar keer voor vrouwenbladen

Okee, nu hij overleden is, vertel ik het hele verhaal

Alleen mijn ex kent dit GEHEIM

Ik blijf bij hem om het geld. Eerlijk = eerlijk

Alleen de notaris weet dit. Ik heb NU al voorpret

Ik heb een kind van de buurman. Waar ik nog steeds geen spijt van heb

Ik ben geen miljonair meer. Ik ben BLIJ

Zet de wekker op SEX

Te close met mijn ex, vindt hij. Terwijl hij nog niet de helft weet

Ik heb een Mabel-verleden. En morgenavond komt het uit

Ga gerust verder…